036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

Op mijn prive blog staan verschillende artikeltjes over het laden van nier energie. Dat is natuurlijk bijnier energie maar als ik in mezelf voel kan ik niet echt onderscheid maken tussen die twee.

Ondertussen ben ik er achter dat die nierenergie geladen kan worden tot het nivo wat het had toen je een jongere leeftijd had. Ik had gedacht dat het niet jonger kon dan 21. Dat blijkt een drempel te zijn maar het is niet het einde.

Hoe minder blokkades je hebt tot hoe verder je de nierenergie kan laden tot een leeftijd van 21. Als je daar voorbij wilt dan dien je kanaaltjes voor kundalini energie schoon te maken. Dan kan je laden tot het nivo van je conceptie.

Hoe krijg je dat allemaal zo schoon? Met de Life Flow Leaf kan je als eerste de verschillende blokkades opruimen. Je richt de Life Flow op de desbetreffende chakra, als je bijvoorbeeld in bed ligt.

Als ik dat doe, dan voel ik de chakra open gaan en blokkades worden dan duidelijk. Als ik dan ga slapen heb ik heel interesante dromen. In die droom los ik dan de blokkade op. Niet iedereen lukt dat en dan zou je dat in combinatie met een therapeut kunnen doen. Ik heb dat ook wel gedaan met mensen en dat is dan een soort van regressie naar het punt van de blokkade.

Als laatste zat er nog een kanaaltje dicht tussen mijn hart en keel chakra. Wat ik daarmee heb gedaan is het als het ware ontstoppen door er heel veel energie doorheen te blazen. Ik ben met mijn rug op de Life Flow gaan liggen, mijn hart chakra precies op het centrum. En dan een Nier energie Life Leaf op mijn keel. Vevolgens de energie van de Life Flow naar de Nier Energie Life Leaf heen en weer ademen.

Daarna schoof de nier energie naar 0 jaar, en bleef daar. Ik kan nu ook gemakkelijker bij de Kundalini energie en die sturen.

Waar dit allemaal heen gaat weet ik nog niet.