036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

Als je het over energetische apparaatjes hebt dan zijn symbolen heel belangrijk. Want een symbool heeft een bepaalde werking. De werking wordt bepaald door het idee wat mensen er bij hebben. Echter die werking wordt niet alleen door de waarnemer bepaald maar ook door de omgeving en de imprints die gemaakt zijn in het verleden over dat symbool.

 

Door een symbool bij een energetisch apparaatje in de buurt te brengen mengt de energie van het apparaatje met de intentie of betekenis van het symbool.

 

Wat ook mogelijk is is het maken van een nieuw symbool. Dan kan aan dat symbool een intentie worden gekoppeld. Echter de werking van het symbool blijft alleen actief zolang als de intentie instand wordt gehouden. Een symbool kan ook een stuk koperdraad met een knoop er in zijn of een tekening of een gebouw. Zodra de intentie vervaagd vervaagd de werking ook. Dat is ook het probleem met veel spirituele apparaatjes. Ze zijn gebouwd op de intentie van de maker en zijn daarmee geladen op het moment dat ze gemaakt zijn. Het probleem van veel van deze energetische apparaatjes is dan ook dat ze op een gegeven moment hun werking verliezen. Dat komt omdat de intentie die er in zat verzwakt is. De intentie is als een krijt tekening op een schoolbord. De enige manier om de tekening instand te houden is de tekening regelmatig bij te kleuren met verse intentie.

Daarom is het belangrijk dat apparaatjes die op intentie werken een vorm hebben die de intentie versterken. Dus als het er heel speciaal uit ziet en het mensen een goed gevoel geeft dan werkt het versterkend. Als het er uit ziet als een ‘raar eng ding’ dan krijgt het ook die intentie en gaat het op een gegeven moment ook zo werken.

De flower of life is natuurlijk ook een symbool, wat op zeer veel plaatsen op de wereld voor komt. Wat er gebeurd met het symbool als er golfpatronen in iedere cirkel staan is dat de golfpatronen geen mathematische stabiele toestand kennen. Daardoor zal er een levend patroon ontstaan. Dit levende patroon is het versterken en uitdoven van de golven die elkaar beïnvloeden in de verschillende cirkels.

Voor de duidelijkheid. De Life Leaf amuletten werken niet op intentie maar op een bepaalde golflengte die voor iedereen gelijk is. Als voorbeeld: Chakra 1 zit op 23,13232mm dus als je een stukje koper op precies die lengte afsnijd dan resoneert dat met de root chakra van elk zoogdier. Echter een stukje koper op die lengte maken is heel erg lastig.

De lifeleaf amuletten werken dus als een antenne die zijn eigen golf instant houdt en daarmee zijn werking behoudt. De nieuwe vorm van de amuletten werken in verschillende lagen op elkaar. Daarmee ontstaat er een wisselwerking die de werking van het gehele amulet versterkt. Dit type amulet raakt ook niet vervuild, zoals kristallen doen. De oude enkelzijdige amuletten kunnen wel, energetisch, vervuild raken. Deze amuletten kunnen gereinigd worden door ze eens per maand in een glas te doen met daar op druppelend water.