036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

Er zijn een aantal vragen die steeds terug komen. Hier zal ik er een aantal van beantwoorden. En ook op deze pagina heb ik het over nierenergie en andere zaken. Ik maak hier geen gezondheids claims en als je een probleem hebt op het gebied van gezondheid ga dan naar een arts of een medisch specialist. De procucten op deze site gaan over bewustzijn.

 

Hoe geef jij nierenergie aan?

Op mijn blog staat een verhaaltje over nierenergie. Daarin geeft ik een indeling over de lading daarvan en die druk ik uit in procenten waarbij 100% de hoeveelheid is die je minimaal moet hebben voor een gezond leven. Helaas kom ik maar weinig mensen tegen die dit halen.

Hoe weet jij wat mijn nierenergie is?

Er zijn verschillende manieren om dat uit te leggen. Al die manieren zijn ongrijpbaar voor het westerse denkbeeld. Je zou kunnen zeggen dat ik helder wetend ben. Er zijn bepaalde dingen die ik gelijk weet wanneer ik de vraag heb geformuleerd. Die dingen gaan eigenlijk altijd over bewustzijn van mijzelf of mensen waar ik mee werk. Ik kan dingen waarvan je niet wilt dat anderen ze zien niet zien. Het is net als een donkere zonnebril opzetten als je niet wilt dat iemand je in de ogen kijkt.

Een andere manier om het uit te leggen is dat we als mens denken dat we allemaal gescheiden individuen zijn. Echter dit is een illusie. We zijn allemaal één wezen. Door te kijken in mezelf kan ik elk ander wezen op deze planeet vinden. En daarmee kan ik ook letterlijk voelen hoe deze persoon zich voelt. Daarmee kan ik dan kijken hoe dingen in elkaar steken door een soort vraaggesprek met mezelf te doen. Deze methode gebruik ik ook als mensen bijvoorbeeld niet kunnen slapen en mij, van te voren, vragen om ze te helpen in slaap te komen. Daarna kan ik dan ook vertellen waarom die persoon niet kan slapen.

Zal de nierenergie amullet mijn problemen oplossen?

Nee. Als je nierenergie laag is dan is dat omdat je gedurende een lange periode onverstandig bent omgegaan met je energie of omdat je een zware blessure hebt gehad. Vaak is het nodig om je leven eerst helemaal onder de loupe te nemen met een psycholoog of andere therapeut. Ga yoga doen of iets anders om dichter bij je eigen natuur te komen. De ziele golflengte amulet kan daar mogelijk bij helpen. Pas als je je nieuwe leven gevonden hebt is het verstandig om de nierenergie amulet te gebruiken. Als je dat vóór die tijd doet is het te verleidelijk om gewoon de ongezonde dingen te blijven doen waardoor je in de problemen kwam. Je lichaam is erg slim en vindt dan vanzelf een andere manier om aan de noodrem te trekken. Echter die methode zou wel eens vervelender kunnen zijn dan lage nierenergie.

Als je eenmaal je leven hebt aangepast aan dat wat bij jou hoort dan zal je snel verandering merken van de amulet. Zoals meer energie en vermindering van de klachten die je gekregen hebt door de lage nierenergie.

De amuletten zijn geen oplossing voor een ongezonde levensstijl. Als je vitaminen of mineralen te kort komt dan is daar geen amulet tegen opgewassen. Als je veel stres hebt meegemaakt dan zijn er bepaalde mineralen die ‘op’ raken en die je bij zal moeten slikken. Naast de reguliere geneeskunde zou je naar een Mesoloog kunnen gaan om uit te zoeken wat je nodig hebt.

Kan ik amulet A tegelijk dragen met amulet B?

Ja dat kan. Als beide amuletten tenminste niet tegengesteld zijn aan elkaar. Zoals het lekker slapen amulet en het nierenergie amulet.

Mag het amulet in de buurt zijn van metaal?

Ja dat mag. Maar het is beter als het geen kortsluiting maakt met een ander metaal.

Als je een amulet ‘uit’ wilt zetten dan kan je het in aluminium folie wikkelen. Dit bied goede afscherming. Let wel op dat de folie de amulet kan krassen. Als je dat wilt voorkomen doe dan eerst een laagje keukenrol en dan aluminium folie.

Heb je een amulet tegen aandoening X?

Tegen veel klachten is een amulet te maken. Sommige klachten zijn heel specifiek en dan is het nodig om de persoon die de klacht heeft te ontmoetten. Zo was er iemand met onrustige benen. Dat is iets wat ik niet ken van mezelf. Dus dan kan ik er niet bij. Door haar been even vast te houden terwijl deze onrustig was kon ik voelen wat er aan de hand was. Nu kan ik een amulet maken tegen onrustige benen. In haar geval heeft zij nu geen onrustige benen meer omdat ik het met het vasthouden kon oplossen en haar een meditatie heb gegeven om beter te slapen. Dus soms zit een oplossing op een andere plek dan gedacht.

Mijn nierenergie is laag en je raad me aan mijn levensstijl te veranderen. Wat moet ik dan doen?

In de reguliere gezondheidzorg zou je naar een psycholoog kunnen gaan. Je kan ook tal van trainingen volgen waarbij Mindfulness en Yoga mijn favorieten zijn. Want met die methodes leer je werkelijk naar jezelf luisteren. En als je naar jezelf kan luisteren dan kan je voor die dingen kiezen in je leven die goed zijn voor jou.

Ik heb medisch probleem X. Kan je iets voor me maken?

Ga voor medische klachten altijd eerst naar een arts! Ik heb geen medische opleiding en kan je dus niet hierin adviseren.

De amuletten die ik maak gaan altijd in eerste instantie over het ontwikkelen van het bewustzijn. Door invloed op het bewustzijn uit te voeren is invloed op het lichaam uit te voeren. Deze website bied geen medische oplossingen, claims op deze website zijn niet van medische aard.