036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

Mensen zeggen wel eens “Ik geloof er helemaal niet in dus dan werkt het toch niet voor mij”. Geloof je in de werking van een aspirientje? Zou dat wat uitmaken? Hier is het net zo. Aan de andere kant als je er van overtuigd bent dat die aspirine voor jou niet zal werken dan zal je jezelf wijs maken dat die aspirine niets te maken heeft met het overgaan van de hoofdpijn maar dat het door het drinken van het water kwam. En zo werkt het ook met de amuletten.
Als voorbeeld iemand die een slaap amulet aan het testen was. Die was de hele nacht aan het voelen wat er nu anders aan het gebeuren was dan anders. Het resultaat was dat hij geen oog dicht deed.
Een ander voorbeeld: Een vriend van me deed een meditatie cursus. Bij de cursus gold dat je je geld kon terug krijgen als je niet de geadverteerde resultaten kreeg. Hij heeft het gehele weekend manieren zitten bedenken over de manier waarop hij zijn geld ging terug vragen. Het resultaat was natuurlijk dat de cursus hem niets opleverde.
Het gaat dus ook om het vertrouwen wat je hebt in dat wat je doet en wilt.

Om deze reden worden alle amuletten vooruit betaald. Je hebt geïnvesteerd in jezelf en nu kan je dat los laten en het amulet gaan ervaren. Op alle amuletten zit een 90 dagen niet goed geld terug garantie en dat is het vertrouwen wat ik in de amuletten heb.