036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

Life Leaf Amuletten kopen

Zijn de life Leaf Amuletten te koop? Ja. Is er een webshop? Op dit moment nog niet. Het directe contact met de klanten is nog veel te belangrijk. Dan kan ik invoelen of de amulet de juiste keuze is of niet. Sommige amuleten zijn niet geschikt om als kado te geven en andere weer wel. Ik zal dat bij de amuletten vermelden als het niet verstandig is om ze kado te doen. Het kado doen is soms onverstandig omdat het om een energetisch apparaatje gaat. De keuze om het amulet te dragen/gebruiken moet in je eigen gevoel liggen en niet om een ander te behagen. De prijzen:

  • Ziele golflengte Life Leaf €50 Deze wordt op maat gemaakt en is niet verguld (niet kado doen)
  • Lekker slapen Life Leaf €20
  • Hart chakra €25
  • Hart Chakra ++ €30 (niet kado doen, of in overleg met mij)
  • Nierenergie €50
  • Regeneratie €80
  • Inner Voice €70
  • Life Flow Leaf €320 (je kan deze ook huren via huurkoop voor €20 per week)
  • Custom made. Je wilt iets speciaals. De prijs hiervan begint bij €50.

De prijs wordt bepaald door de maat, de hoeveelheid goud en het werk, maar aan de andere kant is er gekozen voor een prijsstelling die betaalbaar is voor iedereen. De Life Leaf kan je gedurende 30 dagen terug sturen na aankoop (indien onbeschadigd) als je niet tevreden bent en krijg je het aankoop bedrag terug. Dit geld niet voor Life Leafs die speciaal voor jou gemaakt zijn zoals de Ziele Golflengte Life Leaf en de Custom made. Als je interesse hebt in een life leaf dan kan je me mailen op: info  at  lifes-tree  puntje nl (een duidelijke beschrijving die hopelijk onleesbaar is voor spambots…) Mijn telefoonnummer is 036-7370150. (ma-vr 14-16u) (mijn telefoon vind het niet leuk om gebeld te worden door mensen die hun nummer onderdrukken. Mijn andere prive telefoon werdt vaak gebeld door buitenlandse verkopers (uit india enzo) en daardoor blokeert hij nu anonieme bellers) Je kan ook op afspraak langs komen. Het bezoek adres is: Poldermolenweg 124, 1333BG Almere Even voor de duidelijkheid, dit is een hobby. Alle inkomsten gaan naar stichting Visions Lab. Dat voorkomt dat ik ingewikkelde dingen moet bijhouden. De stichting koopt dan het verbruiks matteriaal wat ik nodig heb. Hierdoor kan ik gewoon verder met mijn hobby en dingen maken waar mensen blij van worden.

Tot er een echte webwinkel is werkt het bestellen als volgt: Stuur mij een berichtje met wat je wilt bestellen en waar het naartoe moet en je maakt het bedrag over op:

Bank: NL61 TRIO 0777 8798 67 t.n.v. Stichting Visions Lab. Alle amuletten worden verzonden als een brievenbus pakket de verzend kosten hier voor zijn €3.90. Brievenbus pakketjes komen altijd aan en enveloppen willen nog al eens zoek raken, brievenbus pakketjes hebben track en trace en passen door de brievenbus dus hoef je er niet voor thuis te zijn. Als het om een Life Flow gaat dan is DHL een goede oplossing want dan is het verzekerd en heeft het track en trace. Voor buitenlandse zendingen is het ook handig om even te kijken hoeveel het kost en wat de beste manier is.

Omdat het hier over bewustzijn gaat kan het handig zijn om even af te stemmen wat je nodig hebt of wat het besten is voor je.

Alle aankopen zijn incl 21% BTW. Indien je een BTW bon wenst kan je dat aangeven in de e-mail.

Op alle verkopen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, hierin staan ook de voorwaarden van het herroepingsrecht en het herroepingsrecht formulier vermeld.

Het email adres is info@lifes-tree.nl .