036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

Life Flow leaf

Hulpmiddel om blokkades op te lossen.

 

P9120307

De Life Flow Leaf is een witte schijf van 32cm doorsnede met daarop een patroon van gouden circels. Met deze schijf kan je blokkades op alle nivo’s oplossen op energetisch, psychologisch en lichamelijk gebied.

De Life Flow geeft een kolom van energie af, aan beide kanten. De kolom heeft een doorsnede van ongeveer 30 cm en een reikwijdte van ongeveer 9 meter. Buiten de kolom bevinden zich dunnere lagen energie. Het ziet er uit als een ei wat op zijn bolle kant staat.

De schijf kan heel goed gebruikt worden door hem onder het bed te leggen, ter hoogte van het punt in het lichaam wat het nodig heeft.

Als voorbeeld iemand die hem gebruikt heeft tegen spastische darm. Die heeft hem eerst een aantal nachten onder de solarplexus gelegd en daarna onder de tweede chakra. Met als resultaat dat de darmen veel rustiger werden en dat de last na ongeveer 2 weken helemaal weg was.

Hij kan ook gebruikt worden om diepe trauma’s naarboven te halen en gedurende de slaap/dromen op te lossen. Soms kan het te heftig zijn dan kan je hem ook tijdens meditatie gebruiken of onder de favoriete zitplek leggen.

Een ander persoon gebruikt de Life Flow om extra helder te zijn tijdens het werk. Daarvoor hangt de Life Flow op keel chakra hoogte bij de werkplek. Deze persoon kan daardoor beter consentreren en meer werk verzetten.

De Life Flow kan gebruikt worden om energie te concentreren en te richten. Zoals bijvoorbeeld de energie van het maanlicht. Hang hem voor het raam in het maanlicht (goude kant naar binnen toe) en de energie die in het maanlicht zit wordt daardoor naarbinnen gericht. Alsof je een lens gebruikt.

Een ander voorbeeld daarvan is er een kaars voor zetten. Het kaarslicht weerkaatst op de Life Flow en die richt de energie dan terug als een parabool. In deze energie stroom kan je bijvoorbeeld een kristal zetten of een schaaltje met kruiden of eterische olieën die waarvan de werking dan wordt megenomen in de energiestroom.

Je kan ook in het centrum van de Life Flow een kristal zetten om deze op te laden.

Sommige katten worden heel erg speels van het in de buurt zijn bij de Life Flow.

Vanwege de sterke energetische werking is het raadzaam om voorzichtig te zijn met de Life Flow in de buurt van jonge kinderen en erg oude mensen. De werking van de Life Flow Leaf kan worden geblokkeerd door hem in een aluminium koeltas te doen.

Wat reacties van mensen:

“Ik kan de energie werkelijk in elke cel van mijn lichaam voelen trillen.”

“De energie straal gaat dwars door mijn lichaam.”

“Het tintelt door mijn hele lichaam heen.”

Een recente ervaring van mij:

Ik had last van m’n rug en dus had ik de LFL (Life Flow Leaf) achter de kussens van de bank gestopt. Vanavond kwam ik thuis en ben op de bank achter de laptop gaan zitten. Het is nu echter 5 uur in de morgen en ik ben nog steeds bezig en niet moe. Het enige is kriebel in m’n rug. En oh ja geen rugpijn. Langer werken zonder vermoeidheid werkt dus ook.

De LFL kost €320 en kan ook via €92 voorschot en 12 wekelijkse termeinen van €20 in huurkoop.