036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

Ziele golflengte Life Leaf

Een heel speciaal type Life Leaf is die van de ziele golflengte. Deze Life Leaf zorgt dat je altijd weer terugkeert naar jezelf. Als je bijvoorbeeld gemakkelijk mee gaat op de emoties van andere en dan jezelf ‘kwijt’ raakt dan houd dit amulet je bij jezelf. Het reduceerd ook de emotionele ‘mood swings’ (als je de amulet al droeg voordat de ‘mood swing’ begon) en het maakt je meer bewust van jezelf.Door beter bij jezelf te zijn en daardoor beter te voelen wat goed voor je is, ga je vanzelf beter voor jezelf zorgen.

Als je een tijdje je ziele golflengte amulet niet hebt gedragen en je voelt je niet fijn dan kan je versneld terug komen bij jezelf door het volgende te doen: Leg het amulet op je derde oog en zuig bij de inademing energie door het amulet naar binnen en bij de uitademing door het amulet naar buiten. Je bent dan heel snel weer bij jezelf.

Deze Life Leaf wordt per persoon op maat gemaakt. De ziele golflengte is hetzelfde gedurende je gehele incarnatie of gedurende de periode dat je doel op aarde het zelfde is. Bij de meeste mensen veranderd dat doel niet binnen één leven. Het is niet handig een waarde oordeel te verbinden aan je ziele golflengte. Het groeien in bewustzijn gebeurd met sprongen. Het is alsof als je een les geleerd en doorgrond hebt dat je dan een sprongetje maakt. Het effect is dat de golven in je lichaam sneller kunnen en dat je frequentie dan omhoog gaat. De golflengte blijft echter gelijk.

Op het moment dat je die sprong in bewustzijn maakt voelt de Life Leaf even niet fijn aan. Leg hem dan even weg. Wat er op dat moment gebeurd is dat je lichaam even niet verbonden is met je ziele golflengte en zich transformeert om de hogere snelheid van de golven aan te kunnen. Als die transformatie klaar is voelt het amulet weer goed aan.

Dit type amulet kan in twee versies gemaakt worden. De ene versie wordt gemaakt van glasvezel materiaal met daarop koper. Hier wordt de life leaf uit gefreesd. De levertijd hiervan is ongeveer 10 dagen. De kosten zijn €50.

De andere versie bestaat uit drie lagen. Dit heeft als voordeel dat het amulet niet meer energetiesch vies wordt door intensief gebruik en dat het veel krachtiger is. Deze versie kost €100.