036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl
Regeneratie Life Leaf

Bij het gebruik van deze Life Leaf wordt er meer energie dan normaal besteed aan het herstel van blessures.

Als eerste, dit amulet is ter ondersteuning en niets in deze tekst is een medische claim. Ga als eerste altijd naar je huisarts en gebruik geen van de op deze site genoemde artikelen als vervanging voor medische hulp.

Door het gebruik van deze amulet kunnen blessures sneller over gaan zoals: verdraaide enkel of knie, blauwe plekken, gekneusde ribben, sport blessures en sneller herstellen na een training.

Het amulet kan ook werken bij het vertragen van ouderdoms verschijnselen zoals het achteruit gaan van de ogen. Ik gebruik hem daar zelf voor. Als ik hem een paar dagen niet om heb merk ik dat ik meer moeite heb met het lezen van kleine lettertjes. Ik ben nu 46 (geboren 1969) en gebruik geen lees bril.

De energie die wordt gebruikt voor het snellere regenereren komt deels uit je slaap, je slaapt langer, en deels van je nierenergie. Het is dus belangrijk dat je nierenergie goed is. Het kan dus wenselijk zijn om dit amulet in combinatie te gebruiken met het amulet voor het laden van de nierenergie. Je zou dit amulet gedurende de nacht kunnen dragen en de nierenergie gedurende de dag.

Als je dit amulet gedurende de nacht draagt of onder je kussen legt dan heb je meer slaap nodig. Experimenteer eerst met hoeveel meer slaap je nodig hebt voordat je met een wekker wakker wordt. Want het zou zomaar kunnen zijn dat je anders het gevoel hebt dat je een uur te kort hebt geslapen als de wekker gaat.

Dit amulet moet je niet gebruiken voor zware blessures. Of mogelijk in samenspraak met een therapeut. Dit omdat de regeneratie dan met het dagelijks leven in geding kan komen. Dit kan dan verschijnselen geven van zware vermoeidheid. Het is alsof het lichaam de opdracht krijgt om alle energie in het regenereren van het lichaam te stoppen. Dan is er geen energie meer voor het normale leven.

Als je dit amulet gebruikt dan heeft je lichaam ook mogelijk meer mineralen, vitaminen en bouwstoffen nodig.

Dit amulet kost €80.