036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

Lieve Jelbert,

Een goed vergelijk is voor mij een beetje moeilijk te maken omdat ik natuurlijk niet de vorige versie heb kunnen ervaren.
Maar wat betreft de werking van dit amulet ben ik wel behoorlijk tevreden. Ik merkte in het begin dat er inderdaad wat zware thema’s naar boven kwamen drijven, ook wat lichaamsreacties die op allergie leken. Gek genoeg kreeg ik er ook een beetje uitslag bij rondom mijn hartchakra maar kan ook zijn dat ik gewoon op het materiaal reageerde. (Bij het nier-energie amulet heb ik nooit iets met de huid gehad waar het amulet de huid raakt).
Wat het meest opvalt, en wat denk ik wel met het amulet te maken heeft, is dat het leven ineens mee zit. Ik had voorheen nog al last van aanhoudende ‘domme pech’, op zo’n manier dat je voelt dat het niet natuurlijk is. Zodra ik het amulet twee weken omhad en de ontgiftingsverschijnselen wegebten begonnen er allemaal kleine meevallers plaats te vinden, dingen waar ik normaal over ging piekeren en wakker van lag kon ik makkelijker loslaten en er kwamen uit het niets onverwachte oplossingen voor een aantal van dit soort problemen.
Ik heb het gevoel dat ik er jonger uitzie, mijn linker en rechterkant zijn meer in balans. Ik heb ook meer zin in dingen, voorheen kon ik behoorlijk lethargisch en moe zijn. Nu veel meer energie en plezier.
Af en toe heb ik nog wel een grote dip. Vaak als de hanger niet draag. Dan doe ik hem weer om en meestal word het weer rustig.
Ik was laatst bij een acupuncturist die ook kinesiologisch testte en die zei dat deze hanger erg goed voor mij is.

Hartelijk dank in ieder geval, en wensen voor diepe vrede voor jou.

liefs Fem

Fem

Recencies:

 

8/7/2016 Mijn naam is Karin Vreeswijk, ben 69 jr. jong, weduwe en ik woon in Ter Apel. Ik heb daar een kleine praktijk waar ik cursussen en behandelingen in o.a. Universal White Time Healing geef.

Ruim 2 maanden geleden maakte ik via mijn vriendin Marion Overbeek uit Apeldoorn kennis met jouw Life Leaf producten, en besloot toen onmiddellijk een aantal via Marion te bestellen en dat uit te proberen want ik vind ze heel bijzonder!

Ik heb toegezegd dat ik mijn ervaringen zou noteren, en dit naar jou en een copie naar Marion zou sturen. Overigens, ik heb geregeld contact met Marion gehad om e.e.a. met haar door te nemen en onze ervaringen bleken elke keer overeen te komen.

Om zo zuiver mogelijk als in mijn vermogen ligt jouw amuletten te ervaren, heb ik al die tijd geen andere dingen gebruikt, zodat evt. veranderingen en ervaringen te herleiden waren door het gebruik van de amuletten. Ik heb de Life Leafs een voor een gedurende langere tijd dagelijks gebruikt/continue gedragen met uitzondering van de grote Life Flow Leaf die ik later (en nu ook) dagelijks kort gebruikte..

Slaap Amulet
Je slaapt dieper, en wordt s’morgens uitgerust en helder wakker.De eerste week werd ik echter wakker met een zwaar hoofden lichte hoofdpijn die wel snel weg trok. Na die week was dat over.
Ik stop het Slaap Amulet in de sloop van mijn kussen.
Als ik het tussen mijn handen houd, merk ik onmiddellijk dat er iets in mijn hoofd gebeurt, in de vorm van dat alles rustiger wordt. Zo iets als frequentie van de hersengolven gaat van het Beta- naar het Alfa niveau.

Meditatie amulet
Je komt sneller en dieper in de meditatie. Hierbij heb ik de indruk dat je zelfs dieper kunt gaan dan bij het Slaap Amulet, het voelt alsof ik dan vaak op het Theta niveau zit.

Daarna gebruikte ik een tijd de Nier energie Life Leaf. Het werkt m.i. op het fysieke niveau, het geeft energie af in het lichaam Ik voel de energie in mijn vingertoppen stromen als ik ze er op leg. Na een tijdje voel ik het in mijn niergebied stromen, en naar mijn armen toe. Het gebied van de nieren en daarna in de rest van mijn lichaam werd heerlijk warm.
Wat ik las in mijn (oude)studieboeken is dat de originele nierenergie de ruggegraat, de botten, de hersenen en het zenuwstelsel voedt. Dus de energie van deze Life Leaf stroomt ook daar naar toe. Als daarna alles beter werkt, dan brengt het vitaliteit, moed en wilskracht.

Ik denk dat dit ook erg geschikt is voor bijvoorbeeld kankerpatiënten die na de chemo-behandelingen en bestralingen lange tijd, jarenlang, vaak hondsmoe zijn. Volgens mij is er echter één uitzondering: bij de kankerpatiënten die na de behandelingen hormoonkuren (5 jaar en soms 10 jaar) moeten gebruiken, waardoor de hormoonafgifte juist onderdrukt wordt.
Dan lijkt het mij dat je in dat geval deze Nier energie Amulet niet moet gebruiken!
Wellicht is de Regeneratie Life Leaf dan beter geschikt.

Regeneratie Life Leaf
Wat ik ervaar is dat het fysieke vitaliteit geeft, maar óók sterk door werkt op het emotioneel en mentaal niveau. Op dat niveau ruimt het op wat je niet meer nodig hebt en los kunt laten.
De eerste week dat ik het gebruikte kwam er heel veel verdriet naar buiten (door het gemis van mijn overleden man).Daarna werd dit snel minder. Ik gebruikte eerst de sterkant op mijn emotionele centrum (tussen hartchakra en keelchakra, op het borstbeen. Na 10 dagen dagelijks dragen was het intense verdriet weggeebt en werd alles rustig.
Wat loskomt zal voor iedereen anders zijn.
Maar ook dat je Hartchakra meer open gaat en dat je na een lange tijd dagelijks dragen alles liefdevoller ervaart en gevoeliger wordt, kortom, het werkt op emotioneel en mentaal niveau positief door. Na circa 2 weken draaide ik het om en rustte de ronde kant op het borstbeen. Het voelt nu anders in mijn lichaam en op emotioneel niveau voel me meer Heel.

De Regeneratie Life Leaf vitaliseert je lichaam, het werkt door in alle cellen van je lichaam die beter hun werk gaan doen (zo voelt het tenminste). Het vitaliseert, ‘t voelt krachtig. Wie weet brengt dit na lange tijd gebruik een verjonging van je lichaam! Dat zou mij goed uitkomen. En het het verhoogt ook je frequenties.
Ook nu weer heb ik het idee dat de ronde kant alles goed op alle niveaus integreert.
Het is ook fijn om tussen je handen te houden.
Wat bij mij ook binnenkwam was dat Chakra’s open gaan (Sterkant op lichaam) en dat daarna de ronde kant op het lichaam de Chakra’s beter balanceert!

Daarna begon ik aan het grote blauwe Amulet (Inner Voice) die ik de Spirituele Life Leaf noem omdat het direct sterk doorwerkt in je hoofd! (pijnappelklier!) Het werkt mijns inziens door op het spirituele niveau.Na een tijdje werkt het ook door in de rest van het lichaam.

Ik heb het gedurende 2 weken dagelijks gedragen, met name vlak onder het Hart Chakra, met de Ster kant naar mijn lichaam gericht. Ik werd er helemaal blij van!
Daarna heb ik het een tijd met de ronde kant naar mijn lichaam gedragen. Ook nu weer lijkt deze kant de effecten van de Ster kant goed en dieper te integreren. Ook als ik dit amulet tussen mijn handen houd ervaar ik het nog steeds zo. Het gaat dan ook heerlijk tintelen in en om mij heen en ik voel dat het in mijn hoofd weer door werkt. Ik pak het dan ook vaak.

Zoals ik het ervaar maakt het een sterke verbinding met het 3e oog, werkt door in het Kruin Chakra, het geeft een verbinding met je Hoger Zelf en wie je nog meer bent in hogere dimensies. Het lijkt wel alsof je intuïtiever wordt.
Het stimuleert je geestelijke en spirituele groei, en werkt ook heerlijk door in je lichaam.

De grote witte Life Flow Leaf is het summum tot nu toe.Het werkt in alles door! Eigenlijk is het een optelsom van de diverse Life Leafs en vitaliseert enorm.
Als je er op staat, of terwijl je zit je handen er op legt of je voeten er op plaatst, dan begint het te tintelen in en om je heen. Het werkt door op alles in je lichaam tot diep in je cellen, en ook rondom je heen in je aura! Zoals ik het ervaar lijkt het dat ook mijn aura groter wordt, meters rondom mij heen en dat alles zich versterkt. Dat het een sterke verbinding maakt met je Hogere Zelf en wie je nog meer bent in diverse dimensies. Het voelt zelfs alsof je verbinding maakt met diverse frequenties in het universum.

Het is het fijn dit 1 á 2 x per dag 15 tot 30 minuten te doen. Daarna voel je nog lange tijd hoe het tintelend doorwerkt in je lichaam. Je kunt deze Life Flow Leaf ook gebruiken terwijl je naar een film of naar voetballen kijkt, dan doet het ook zijn werk, maar je ervaart véél meer wat het met je doet als je je aandacht er op vestigt en het lekker zijn werk laat doen terwijl je ontspannen, met een rustig achtergrondmuziekje en evt. een kaars aan zit te genieten!

Wat ik ook heb gemerkt is dat klachten in je lichaam verminderen of zelfs snel verdwijnen, (rugpijn, spierpijnen enz.) als je het op of vlakbij de plek van de klacht legt. En dat het zo vitaliseert dat je als je het naast of onder je bed legt, je zelfs na een korte nachtrust uitgerust wakker wordt.

De andere, kleinere Life Leafs zijn heel goed gericht op bepaalde klachten, en ook gemakkelijk draagbaar op je lichaam (aan een gouden ketting of een koordje en mannen kunnen het gemakkelijker in hun overhemdzakje doen. Ik merk dat het ook heel fijn is om de een van de kleinere Life Leafs te gebruiken samen met de Life Flow Leaf.

Ik kreeg bezoek van enkele vriendinnen, die het ook zo konden ervaren, zonder dat ik van te voren er over vertelde. Een vriendin die zeer sensitief is merkte dat bij de Spirituele Life Leaf haar helderhorendheid onmiddellijk sterker werd. Het kan dus ook helderhorendheid, helderziendheid of het helder weten stimuleren en versterken.

Nou dat waren mijn ervaringen met jouw mooie produkten. Dank je wel dat je ze ontwikkeld hebt!

Karin Vreeswijk

Therapeut, Kiraël Centrum

2/4/2016 (Regeneratie amulet)

Ik draag het amulet nu een maand. Ik doe hem steeds vaker niet meer af. Ik voel er beter door. Ik voel waar pijn zit in mijn lichaam door emoties. Mijn lichaam drukt ze niet gelijk weg maar als ik het amulet er ook op hou trekt hij ze er uit of maakt hij ze hefitger door het een beetje op te schudden, wat er zit anders te organiseren. Waardoor ik anders naar mijn emotionele pijn ga kijkenen het beter los kan laten. Ook zonder van alles los te laten, bewust en met mijn hoofd, weet ik en voel ik dat het amulet het het ook wel doet zonder mijn interferance. Ik groei gewoon harder in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik kom als vrouw gewoon veel meer in mijn kracht te staan omdat ik me meer bewust ben van mijn emoties en ze eerder en duidelijker voel dan normaal, en er dus gelijk iets mee kan doen, ik me eerder bewust ben van mezelfen wat bijvoorbeeld een situatie met me doet (triggered). Zo ga ik niet het drama in. (Dus heb ik het juist wel onder controle met het amulet) Ik voel wel dat ik hem af en toe af moet doen. Als ik hem af doe en bijvoorbeeld na een dag denk over ‘héy wat is er nu anders met me zonder?’ Het is goed om bewust te dragen. Dan merk ik dat ik bij mij ook weer andere dingen voel, als oude herinneringen, en ik de emoties ook echt voel, maar ik meer “ouderwets” (dat deed ik vroeger) in verhaal moet gaan met ze, er een uitdelen + gezonde situatie en herinnering aan moet plakken en innerkind werk ermee moet doen. Ook heel goed. Het is  mij fijn om de afwisseling te voelen en dan dankbaar te zijn als ik hem wel draag. En alsof ik mijn lichaam soms even een break geef.

Ik hou hem wanneer behoefte er aan is op verschillende chakra’s. Voor meer specifiekere energie ‘opschudding’ op een plek. Als mijn energie soms niet goed doorstroomt door mijn hele lichaam merk ik dat de amulet energie (denk ik) ophoopt op bepaalde of één punt. Is oké komt wel weer goed.

Op bewustzijns niveau blijft hij wel werken voor mijn hele lichaam. Echt alsof hij op celniveau zelfs alles weer aan het opschonen is, aan het wegstoffen is. Maar dat slechte stof uit mijn cellen is wel opgewaaid, doet een beetje pijn/onrustig en gaat mijn lichaam weer uit.

Ik drink ook veeel meer water dan normaal. Ben slechte eetbehoefte fases door gegaan, alsof oude eetbehoeftes van vroeger weer even boven kwamen. En heel even doorleefd moesten worden. Nu weer op de gezonde toer. Ik ben me eerder bewust van stress. Ik ben ook niet ziek geweest en spierpijnen en zo. Ik ben gevoeliger voor straling en die lossen ook sneller op. Alsof ik langzaam met het amulet dichter naar mijn core toe ga. Maar het heeft nog wat tijd nodig. Mijn kundalini energie is er wakkerder door, meer actief.

Een amulet kan je ook makkelijker aan iemand geven om even te voelen, het is super veel krachtiger dan een edelsteen alsof het op een hoger trillingsniveau werkt.

Yssica

Amulet op maat gemaakt:

21/5/2015 Lieve, Beste Jelbert,
Zo goed voel ik me
Zo aangenaam
Zo verzorgd
Zo gezien
Zo in evenwicht
Zo op mijn gemak
Door de amuletten die zomaar binnen kwamen zonder business relame om niet gegeven. Om langer het goede te mogen doen,
Zoals jij/jullie dankje liefs,
Jotica

Jotica

Mijn ervaringen met de Life Leaf amuletten: Afgelopen jaar december kreeg ik te horen, in een gespecialiseerd ziekenhuis, dat ik Fybromyalgie zou hebben en dat er niets anders meer aan te doen was dan medicijnen slikken en een programma bij een revalidatie arts. Nu leg ik me daar bij voorbaat al niet bij neer maar dit was mij toch te weinig hoop voor de toekomst.

Eerst maar eens een week naar Egypte gegaan om te constateren dat een droog en warm land toch ook voor verbetering zorgt, daar een Amerikaan ontmoet die mijn ziektebeeld herkende van een vriendin van hem. Hij heeft mij geadviseerd een dieet te volgen om mijn darmen schoon te maken en te constateren of daar een oorzaak zou kunnen zijn. Een aantal maanden later was de pijn al een heel eind weg wat mij nu nog steeds motiveert om erg goed op alles te letten wat ik eet en drink. Maar nog steeds niet helemaal !

Toen kwam Jelbert, met wie wij contact zochten, met de Life Leaf voor Nierenergie . Zolang ik deze overdag draag en regelmatig schoon maak gaat het overdag erg goed, géén pijn meer ! Dan de nacht nog want de Life Leaf voor Nierenergie kon ik ’s nachts niet bij me dragen want dan sliep ik niet. Daarvoor hebben we, op advies van Jelbert, de Life Flow leaf aangeschaft. Deze plaats ik aan de zijkant van mijn bed, op de hoogte van een chakra waarvan ik denk dat deze het het hardste nodig heeft, die nacht. Ook dan wordt ik ’s morgens wakker zonder pijn. Tot zover de pijnklachten.

Inmiddels hebben we ook een aantal, Lekker Slapen amuletjes gekocht, voor als het nodig is en de laatste die ik nu bij mezelf test is de Meditatie Life Leaf. Deze had ik bij me toen ik nog niet wist waarvoor die was, dus onbevooroordeeld kon ik vast stellen dat mijn chaos aan gedachten tot rust kwam en ik me meer kon focussen op één ding of gesprek, Leuk !!! Ik wil graag nog wel meer amuletten testen zonder dat daar een pijnoorzaak voor is ? Y. van Rheenen

Y. van Rheenen