036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

De gewone Life Leafs zijn gemaakt van een glasvezel materiaal met daar op koper en dan een laag nikkel en dan een laag goud. Deze kunnen natuurlijk vies worden van het dragen. Maak ze dan schoon met een zachte lap en zachte zeep.

Voor de Life Leafs die op maat zijn gemaakt, zoals die van de ziele golflengte. Deze zijn gemaakt van glasvezel materiaal met daar op koper. Deze maak je schoon met een groen schuursponsje, dus geen staalwol of rvs spons, en water. Als de koperen lijntjes heel erg dun zijn dan kan je ook schoonmaak azijn met zout gebruiken zodat je niet hoeft te boenen. Als de kopere lijntjes heel dun zijn dan kan je ze ook met een groen sponsje beschadigen.

Nu blijkt het dat het glasvezel materiaal zich gedraagt als een kristal. Kristallen kunnen energetisch vies worden en gaan dan minder goed werken. Nu heb ik een schaal gemaakt naar vervuiling en wat je er aan kan doen.

  1. Zeer vuil, werking minder dan een kwart. Schoonmaken: 4 etmalen in water,  in het geval van de Life Flow veel water zoals een vijver of meer . Of 2 nachten in een ondiepe schaal met water in maanlicht.
  2. Zeer vuil. Schoonmaken:  2 etmalen in water, in het geval van de Life Flow veel water zoals een vijver of meer. Of 1 nachten in een ondiepe schaal met water in maanlicht.
  3. Erg vuil. Schoonmaken: 1 nacht in stromend water of 1 etmaal in veel water. Of 2 nachten in het maanlicht liggen.
  4. Erg vuil. Schoonmaken: 1 nacht in licht stromend water dus een kopje waar water in druppelt (Het beste wekt het om een bakje te nemen en dan het water er in te laten druppelen. De druppel geeft een schokgolf door het water en dat maakt extra schoon). Of 1 nacht in maanlicht.
  5. Vervuild. Schoonmaken: 2 uur spoelen met water.
  6. Vervuild. Schoonmaken: 1 uur spoelen met  water.
  7. Vervuild. Schoonmaken: 1 uur druppelen met water.
  8. Vervuild. Schoonmaken: Half uur drupplelen met water.
  9. Vervuild. Schoonmaken: Kwartier druppelen met water.
  10. Schoon.
Deze schaal is een handgreep om een idee te hebben van vervuiling en hoe je de Life Leaf weer schoon maakt. Voor amuletten die je een jaar continu gedragen hebt zal de vervuiling tussen de 3 en 5 zitten. Amuletten die bij ziekte zijn gebruikt vervuilen sneller.
Het is raadzaam om de amuletten eens per maand te reinigen door ze bijvoorbeeld in wat water in het maanlicht te zetten. Dat vind ik zelf de mooiste manier. Maar onder een druppelende kraan leggen kan natuurlijk ook. Vaker en beter schoonmaken kan natuurlijk geen kwaad. Doe geen zout in het water omdat dit het metaal kan beschadigen.
Neem bij vragen contact op.