036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl
In de afgelopen tijd zijn er een aantal nieuwe amuletten bij gekomen. Deze amuletten zijn zoals alle amuletten gebaseerd of het bewustzijn maar kunnen ook van invloed zijn op de gezondheid. Dit is geen gezondheids claim.

De amuletten maak ik eigenlijk alleen nog maar in 3 voudige versie. Dat is omdat de werking dan zo veel beter is. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog.

Deze amuletten zijn nog niet in productie en worden dus op bestelling gemaakt.

 

aura versterking
Deze amulet versterkt je aura en aarding en daarmee schermt het je af voor invloeden van buiten. Het maakt dat je je sterker voelt en meer bij jezelf. De kosten van dit amulet zijn €120

Het amulet is voor mensen die slecht ge-aard zijn maar de bovenste chakra’s staan erg open. Zij staan in slecht contakt met zichzelf maar ontvangen veel indrukken en gedachten uit de omgeving. Het probleem wat dan ontstaat is dat het heel lastig is om te weten welke gevoelens of indrukken zijn van mezelf en wat komt er uit de omgeving.

Deze amulet versterkt je aarding en je aura en daarnaast wordt het gevoel voor zelf vergroot. Het resultaat kan zijn dat je meer in contakt komt met jezelf en dat je je lekkerder voelt in het nabijzijn van anderen en door de verbeterde aarding meer gedaan krijgt.

Deze amulet is ontwikkeld voor een therapeut die bij bepaalde cliënten niet verder kwam omdat deze mensen niet bij hun eigen gevoel konden komen. Met dit amulet kunnen de cliënten dan weer bij hun eigen gevoel komen en dan de onderliggende oorzaak oplossen. Het is dus wel belangrijk voor de drager om aan zichzelf te werken en de onderliggende oorzaak van de slechte aaring aan te pakken.

Hart en Ziel
Bij het lopen van de weg naar een bewuster en onzelfzuchiger mens is een groot open hartchakra heel belangrijk. Een hartchakra wat maximaal open is laat je dingen voelen waar je je normaal voor afsluit, zelfs voor mensen die dat hele pad al bewandelt hebben. Het is misschien wel te doen om je hartchakra te openen als andere mensen in de buurt zijn, want je houd toch immers van al die mensen. Maar wat gebeurt er als je alleen bent, met je eigen gedachten? Ook dan is het belangrijk om je hartchakra geopend te houden zodat je alles kan voelen in jezelf en daardoor weer bewuster kan worden.

Het ziele deel van dit amulet gaat over de ruimte die ontstaat als je je hart maximaal opent, er ontstaat dan ruimte om dat deel wat je niet kan zie voelen of ruiken je te laten vervullen.

Dit is het amulet voor de echte wandelaars.

Dit amulet is heeft 3 lagen en kost €40

chakra 2
Dit amulet is gemaakt om beschadegingen aan chakra 2 te helpen genezen. Dit daat verder dan het openen van een chakra. Stel het chakra is beschadigd op jonge leeftijd door iemand met yang energie. Dan stelt het amulet zich af op die leeftijd en op de juiste polariteit om dat chakra te helen.

Je draagt het amulet ter hoogte van je tweede chakra. Dat kan goed door het aan een elastiek te maken en dat om je heupen te doen. Het amulet is heel klein 17mm in doorsnede. De kosten van het amulet zijn €25.

Als je interesse hebt in dezelfde functie alleen voor een ander chakra, neem dan contact met me op. De prijs voor die amuletten is nog niet bekend omdat de diameter anders zal zijn.

ziel en lichaam
Er is een lijn nieuwe amuletten in de maak. Deze hebben invloed op hie de ziel in het lichaam woont. Voor zover ik weet zijn er geen andere methoden om dit te doen en het is dus een on ontgonnen gebied.

Het achterliggende idee is dat het menselijk lichaam functies heeft die we door de millennia zijn vergeten. Stel je voor je mag een auto ontwerpen. Dan stop je toch allemaal heel erg hanige functies in die auto? Zoals zelfrepareerbaarheid en een hele lange levensduur, misschien een manier om brandstof te zuiveren en wie weet wat allemaal nog meer.

Deze amuletten zijn nog meer berust op het ontwikkelen van het bewustzijn. Als je bewust met jezelf omgaat en mediteert dan gaat de werking van deze amuletten sneller of dieper.

Om opelijk te kunnen filosoferen met andere gebruikers over deze amuletten gaat er een forum op de website komen. Iedereen die het Ziel en Lichaam amulet koopt krijgt toegang tot het forum. Om de volgende in de ziele serie amuletten te gebruiken moet je eerst amulet Ziel en Lichaam voltooid hebben. Het ziel en lichaam amulet draag je voor een bepaalde tijd waarbij er een verandering plaats vindt in het lichaam en daarna hoef je het amulet niet meer te dragen.

ziel en lichaam:

Dit amulet is de eerste in de serie Ziel amuletten. Dit amulet maakt dat je dieper kunt incarneren in je lichaam. Het effect daarvan is dat je lichaam voor de regeneratie en onderhouds functies van de automatische piloot al gaat. Zie hier voor het verhaaltje over Het Ultime Amulet. De kosten van dit amulet zijn €100.

ontgiften
Dit amulet kan helpen bij het ontgiften. In het begin kan je hoofdpijn hebben door de vrijgekomen afvalstoffen. Je kan het amulet dan ook voor kortere tijd dragen tot je er aan gewend bent. Je urine kan er anders van gaan ruiken. Dit amulet kost €50
Omega

Dit amulet is de optelsom van veel andere amuletten. Het is gebaseerd op de vraag “Wat hebben mensen nu in deze tijd echt nodig?’

Daar is een amulet uit gekomen wat een boost geeft aan het afweersysteem daarnaast:

  • Verhoging levens energie
  • Afstemmen ziele energie
  • Kritisch denken, niet alles voor waar aannemen
  • Drang naar meer bewustzijn
  • Eerlijkheid in jezelf en anderen herkennen
  • Doorzien van illusies
  • Maakt je toekomst helderder
  • Helpt blokkades oplossen in de juiste volgorde
  • Confronteert je met zaken die je nog niet hebt opgelost

Eigenlijk is het daarmee een geweldig amulet voor alle starters en langdurige wandelaars op het spirituele pad. Het amulet is zo uitgebreid dat het het Omega amulet heet. En even voor de duidelijkheid hier worden geen medische claims gemaakt en om die reden kan ik niet alle werkingen noemen.

Als je de amulet nog niet op de in de shop ziet dan is de prijs €24 incl btw. Het is een 3 voudig amulet dus je hoeft het niet (vaak) schoon te maken. Een dergelijk amulet zou normaal het dubbele kosten maar dit amulet is belangrijk, niet alleen voor jou maar ook voor je omgeving, dus daarom speciaal geprijsd.

Voor therapeuten

Er zijn een heel stel amuletten die eigenlijk alleen via therapeuten verkocht worden. De therapeut weet veel beter wat je gezondheid nodig heeft en die kan bij latere consulten ook kijken hoe het er mee gaat en wat er verder nodig is.

De namen van een aantal van deze amuletten zijn: Dyslexie, Chakra Balans, Candida, Anti Lyme en ontgiften, Cel en DNA Repair, Oog compleet, Continentie, ZenuwRepair, Alvleesklier tune.