036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

Bij het maken van dit soort producten is ethiek heel belangrijk. Dat geld voor alles wat met de amuletten te maken heeft.

Het heeft ook te maken met de reden waarom ik ze maak. De diepere werking van de amuletten gaat altijd om het ontwikkelen van het bewustzijn. Door bewuster te worden kunnen mensen gelukkiger worden.

Keuzes over de prijs en verkoop zijn ook belangrijk. Ik doe het niet om het geld maar om het bewustzijn, voor de ander en voor mezelf. De prijs is gebaseerd op de oppervlakte en daarmee het gebruikte materiaal. Het is ook belangrijk dat de amuletten betaalbaar zijn en blijven. En dan is het heel belangrijk dat mensen er tevreden mee zijn. Als je ooit niet tevreden bent met een van de produkten neem dan contact op.

Dan is er nog de keuze wat ik maak. Er kwam de vraag van iemand of ik een vervanger kon maken voor een van de anti depresieva. Ja daar kan ik wat voor maken, maar dat doe ik niet want dergelijke middelen gaan de ontwikkeling van het bewustzijn tegen. Een andere die ik ooit gemaakt heb maakt je straal bezopen in een half uur tijd en dan, als je hem weer los laat, een half uur later is het weer weg. Die ga ik ook niet op de markt brengen. Het was wel een leerzaam experiment.

De plek waar ik ze laat maken was ook een hele speur tocht. Uiteindelijk heb ik een bedrijf in Australië gevonden die kon en begreep wat ik wilde. En natuurlijk ook gekeken hoe de arbeids omstandigheden daar zijn.

Alle inkomsten gaan naar Stichting Visions Lab en zijn incl 21% BTW.