036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

Nierenergie

Deze Life Leaf vult de nierenergie aan, en is daarbij behulpzaam bij tal van aandoeningen.

Nierenergie is, volgens de chinese geneeskunde, de energie waar je mee geboren bent. Veel therapeuten geven aan dat deze energie niet kan worden aangevuld. Na vele experimenten blijkt dit niet zo te zijn. De originele energie is niet bij te vullen maar je kan wel nieuwe energie er bij doen. Het is alsof je een auto hebt gekocht met een volle tank. De tank raakt leeg en je kan er verse brandstof in doen die dan vermengt met de originele brandstof.

Bij de eerste experimenten lukte het alleen maar om zo ver te laden dat chronische klachten verdwenen maar niet zo ver dat de vitaliteit werkelijk toe nam. Later bleek dat de nierenergie veel verder te laden was dan dat ik eerst voor mogelijk hield. Mijn eigen ervaring daarmee is dat ik erg snel genezen ben (6 weken) van een gebroken rug op 2 plaatsen. Natuurlijk is die rug nu zwakker dan dat hij oorspronkelijk was, helemaal heel wordt het niet meer.

Deze Life Leaf is erg sterk en het kan zo zijn dat het niet fijn voelt om hem vast te houden. In dat geval werkt het er in de buurt zijn ook.

Voor mij was het de eerste paar uur alsof ik veel koffie gedronken had. Daarna werd het weer normaal. Meer informatie daarover vind je in de onderstaande links.

De oorspronkelijke twee verhaaltjes op mijn blog hierover vind je hier, hier en hier.

Deze life leaf kan je opladen tot je geboorte energie. Door de speciale constructie hoeft het amulet niet meer te worden gereinigd en werkt het sneller.

De Life Leaf kost €100 en is nu leverbaar.

De oude versie is nog wel leverbaar maar deze laad minder snel en laad tot wat je minimaal nodig hebt voor een gezond leven. Deze amulet moet je wel, maandelijks, schoonmaken. De prijs is €50.

Als je een tekort hebt aan nierenergie dan is dat vaak een gevolg van een ongezonde levensstijl. Om dan toekomstige problemen te voorkomen is het nodig om veranderingen aan te brengen in je leven. Een mindfulness training kan daarbij helpen.

Bovenstaande informatie is geen medische informatie en is niet gebasseerd op medisch onderzoek.