036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

De webshop is veranderd van een open webshop naar een gesloten webshop waarbij je moet inloggen om de prijzen te zien. Omdat lifes-tree vooral de amuletten wil leveren via de therapeuten en de therapeuten meestal groter inkopen. Op deze manier kan ik me meer richten op ontwikkeling en onderzoek.

Veel amuletten hebben ook nazorg nodig of moeten niet zomaar gebruikt worden, het is dan heel fijn als er een therapeut is die kan testen en aan geeft als een amulet te sterk is of dat er misschien ook wat anders nodig is.

Zoals Nierenergie aanvullen terwijl je nog in een burn-out zit kan een slecht idee zijn. Want het zou heel goed kunnen zijn dat je dan nog de les moet leren waarom je in die burn-out kwam. Maar als je dan een nierenergie amulet koopt of een Life-flow dan kan je op volle kracht verder zonder de onderliggende problemen op te lossen. Een therapeut kan dan bijstaan en aangeven wat nodig is.

Als je toegang wilt tot de webshop dan kan je een email sturen naar info@lifes-tree.nl vermeld daarin wat de reden is van je aanmelding. Dus ben je therapeut of gewoon geïntereseerd.

Als je therapeut bent dan kan ik ook een keer naar de praktijk komen met wat voorbeelden of je kan langs komen en dan kan ik je dingen laten zien die nog in ontwikkeling zijn.

Het is ook mogelijk om amuletten speciaal voor een bepaalde aandoening te maken. Zo kreeg ik de vraag of ik wat voor polyneuropathie kon maken. Daar heb ik nu een amulet voor gemaakt, maar het is dus nog niet getest. In dit geval kan de therapeut het amulet krijgen zonder vooruit te betalen. Als het werkt wordt er de normale prijs voor gerekend. Voor het maken van een speciaal amulet geldt geen ander tarief. Als er speciale technieken moeten worden gebruikt dan gaat het tarief wel omhoog maar dat is voor alle amuletten het zelfde.