036-7370150 ma-vr 14-16u info@lifes-tree.nl

Het hart chakra, het voelen van de wereld om je heen en de wereld van binnen. Door het openen van je hart chakra versterk je deze gevoelens en kan je beter blokkades in jezelf oplossen.

Deze Life Leaf bestaat in twee versies.

De eerste versie is gemaakt om gewoon beter jezelf en de omgeving te voelen. Je hartchakra gaat verder open dan normaal en je kan jezelf beter uitdrukken. Deze kost €25.

De tweede versie is gemaakt omdat de eerste als niet krachtig genoeg ervaren werd. Deze versie is er op gemaakt dat de hartchakra geheel geopend wordt. Als het ware tot op de ruggengraat. Deze kost €30.

Het kan zijn dat de eerste versie je geweoon blij maakt maar dat als je nog een diep verdriet hebt zitten dat de tweede dat diepe verdriet raakt en dat je dan verdrietig wordt.

Dat geeft natuurlijk wel een mooie gelegenheid om dat verdriet op te lossen.

De ervaring van E.M. van de grote versie :

Ik draag het zonder uitzondering(op 1 dag na) iedere dag ter hoogte van mijn hartchakra.
Sinds ik het draag is er in mijn innerlijk proces een n soort van versnelling ontstaan. Ik zou het omschrijven als een leraar die ontwaakt is en die mij, vaker dan tevoren, een helderdere spiegel voorhoudt. Waardoor ik bewuster met mezelf geconfronteerd word en daardoor makkelijker en duidelijker kan kiezen waar ik voor wil gaan. Gaan voor het creëren van meer harmonie of meer pijn. Als ik bijv pijn creëer,dan kan ik dat minder goed verbergen en daardoor laat ik het makkelijker toe en kan er zo makkelijker bewust van worden en er iets mee doen. Blijven kiezen voor pijn of toch maar harmonie… Ik kan mijn hartchakra ook beter voelen meestal.”